Atatürk İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin ilgi yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir "model okul" olmaktır.

Misyon: Atatürk İlköğretim Okulu olarak; öğrencilerimizi çağdaş eğitim amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, milli ve manevi değerlere bağlı, sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli, sosyal becerileri güçlü, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi olarak topluma faydalı ve mutlu bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: SABAH :07.00 - 13.10 ÖĞLE :12:20 - 17:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0486) 351 26 39 / 25 47 (Uludere MEM)

WEB - https://uludereataturk.meb.k12.tr

Adres - Gündoğdu Mah. Uludere / Şırnak

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM = SABAH ORTAOKUL ÖĞLE İLKOKUL

Yerleşim Yeri - GÜNDOĞDU MAHALLESİ

Adres - Gündoğdu Mah. Uludere / Şırnak

Ulaşım ilçemize ulaşım Şırnak´a kadar otobüs ve uçakla sağlanmaktadır. oradan ilçemize Uludere servisleriyle gelinmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 500 metre